Karrier a Duna House csapatában

Gondolkoztál már azon, hogy többre vagy képes annál, mint amit most csinálsz?

Ingatlaneladással foglalkozni nem pusztán egy munka, hanem egy kihívásokkal teli, izgalmas életstílus, amely magas kereseti lehetőséget biztosít. Ha neked is az a vágyad, hogy sikeres, elismert értékesítőként teljesedhess ki, akkor dolgozz velem!

Az ingatlanpiac egyértelműen felfelé ível, és egy izgalmakkal és hosszútávú lehetőségekkel teli hivatást kínál. Ha te sem szeretnéd a 9-től 5-ig tartó életstílust folytatni, és bent ragadni a mókuskerékben, akkor szabadulj meg a monotonitástól, és kezdj bele valami teljesen újba!

Ha érzed magadban a motivációt és szeretsz emberekkel foglalkozni, akkor biztosan megtalálod majd nálunk a helyedet! Stabil, hosszútávú lehetőséget kínálunk több mint 20 éves tapasztalattal az ingatlanértékesítés területén, amely akár aktív szakmai karriered végéig biztos megélhetést hozhat. Hiszünk az ingatlanszakma fontosságában, erejében és fejlesztési lehetőségeiben. Gyere és mutasd meg másoknak, hogy te is! Légy Magyarország piacvezető hálózatának a tagja!

Karrier a Duna House csapatában

A Duna House második tatabányai (dózsakerti) irodájába várom mindazok jelentkezését, akik nem félnek az újtól és szeretik a kihívásokat: mindegy, hogy tapasztalt értékesítő vagy pályakezdő vagy, nálunk lehetőséged van kiteljesedni bármilyen karrierszinten.

  • Európai színvonalú képzéseink keretein belül mélyreható ismereteket szerezhetsz az ingatlanpiacról és elsajátíthatod a szakma és az értékesítés csínját-bínját.
  • Gyakorlati képzéseinken ráadásul olyan tudással gyarapodsz majd, amelyet nem csak az ingatlanok világában, de akár az élet más területén is hasznosíthatsz.
  • A Duna House csapat tagjaként garantált a folyamatos fejlődés szakmai és egyéni szinten is – persze, csak ha készen állsz rá!
  • A Duna House Karrierprogram a garancia arra, hogy kellő motivációd legyen folyamatosan fejlődni és egyre feljebb jutni a karrierlétrán.
  • Ha kitartó vagy, nem félsz a munkától és bármilyen élethelyzetben feltalálod magadat, akkor átlag feletti jövedelemre tudsz majd szert tenni!

Szenvedélyünk az ingatlan, ezért minden nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal, így nem csak őket, de minket is elégedettséggel tölthet el a sikeresen nyélbeütött üzlet. Ha elég bátor vagy, és képes vagy megszabadulni az előítéletektől és a kifogásoktól, akkor biztosan jó eséllyel indulsz el azon az úton, amely a biztos megélhetés és az izgalmas, kihívásokkal teli élet felé visz.

Itt az idő, hogy kipróbáld magadat az ingatlanpiac világában! Új tatabányai irodánkban ráadásul nem csak egy iroda vár: hanem egy motivált, összetartó csapat és inspiráló légkör. Nálunk fontos a kölcsönös segítségnyújtás és kiemelt figyelemmel fordulunk az új kollégák felé, akiket elméleti és gyakorlati tanácsokkal egyaránt támogatunk. Tapasztalt mentoraink segítenek, hogy kellő motivációd legyen folyamatosan fejlődni és egyre feljebb jutni a karrierlétrán.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és úgy érzed, hogy megvan benned az a plusz, ami csapatom tagjaiban is, akkor gyere, és légy részese az ingatlanpiac kínálta szerteágazó lehetőségeknek! Jelentkezz tatabányai irodánkba, és indulj el egy új úton!

Jelentkezés

Elérhetőségek