értékbecslő

Ifj. Loggó József

Hivatalos ingatlan értékbecslő

Az elmúlt években már számos lakás, telek, családi ház és ipari létesítmény értékbecslését készítettem el. Célom, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam a legkedvezőbb árakon.

Miben segíthetek?

Hol vállalok értékbecslést?

Értékbecslés akár 24 órán belül!

Ingatlan értékmegállapítás, értékbecslés árak

Pontos árajánlatot kérjen telefonon vagy e-mail-en.

lakás értékbecslés

Lakás értékmeghatározás

Lakás értékbecslés

27.000 Ft-tól

Telek értékbecslés

Telek értékmeghatározás

Telek értékbecslés

30.000 Ft-tól

nyaraló értékbecslés

Nyaraló értékmeghatározás

Nyaraló értékbecslés

30.000 Ft-tól

ház értékbecslés

Családi ház értékmeghatározás

Családi ház értékbecslés

33.000 Ft-tól

iroda értékbecslés

Iroda, műhely, telephely, ipari ingatlanok értékmeghatározás

Iroda, műhely, telephely, ipari ingatlanok értékbecslése

egyedi árazás

értékbecslés 24 óra alatt

24 órás értékbecslés

felár: +15.000 Ft

értékbecslés 48 óra alatt

48 órás értékbecslés

felár: +10.000 Ft

hétvégi értékbecslés

Hétvégi szemle

felár: +10.000 Ft

Terület

Ingyenes szemle és felmérés Tatabányán és 25 km körzetében!

Ezen felül +150 Ft/km.

Az árak nettó árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. 

Kérjen pontos árajánlatot telefonon vagy e-mail-en.

Az ingatlan értékbecslés folyamata

1

Az első beszélgetésünk alkalmával tájékoztatlak a szükséges dokumentumokról, felteheted kérdéseidet, illetve egyeztetjük a helyszíni megtekintés időpontját igazodva az igényeidhez és napirendedhez.

2

A helyszíni szemle során megnézem az ingatlan dokumentumait, fényképeket készítek, megvizsgálom az ingatlan műszaki állapotát és az üzemeltetési viszonyokat, illetve elvégzem az ellenőrző méréseket.

3

Ezt követően elkezdem feldolgozni a látott és kapott információkat, rendszerezem és elemzem őket, majd elkészítem a dokumentációt, amely tartalmazza az ingatlan adatait, környezetének leírását, megközelíthetőségét, illetve funkcionális és műszaki paramétereit.

4

Legutolsó lépésként pedig kiállítom az értékbecslési szakvéleményt, amelyet kinyomtatva vehetsz át személyesen vagy postai úton vagy elektronikus formában.

Mi szükséges az értékbecsléshez?

Kikkel dolgoztam már

Eladó lakás

Értékbecslés

A megfelelő ár meghatározása nem könnyű feladat, és ha nem akarunk milliókat veszíteni az ingatlanunk értékesítése során, akkor jó, ha előre felkészülünk egy hivatalos értékbecsléssel. Ez nem csak abban segít, hogy pontos képet kapjunk, hogy milyen áron értékesíthető ingatlanunk és magabiztosabbak legyünk az eladási ár tárgyalása során, de elengedhetetlen hiteligénylés, öröklés vagy éppen önkormányzati ügyek intézése során. Képesítésemnek és tapasztalataimnak köszönhetően objektív szakvéleményt tudok alkotni az értékbecslés során, amelyet elfogad hivatalos dokumentumként minden állami szerv, közjegyző és a NAV is. A piaci értékmeghatározással szemben itt nem csak az eladási ár megállapítása történik, hanem egy sor hivatalos dokumentáció is, amely a fent említett eljárások során nélkülözhetetlen.

Mi a különbség az értékbecslés és a piaci értékmeghatározás között?

Értékbecslés

Az ingatlan értékbecslés során szakmai szemmel felmérem az ingatlan állapotát, elhelyezkedését, berendezését, jogi rendezettségét, felmérjük az aktuális piaci helyzetet, és ez alapján adok egy hivatalos szakvéleményt, melyet a későbbiekben használhatsz a hivatalos eljárások (hiteligénylés, önkormányzati ügyintézés, stb.) során.

Piaci értékmeghatározás

A piaci értékmeghatározás során ugyanolyan szempontokat veszünk figyelembe, mint az értékbecsléskor, de ezt a dokumentumot hivatalos eljárás során nem lehet felhasználni, csupán a piaci döntést segíti.

Árajánlatot vagy visszahívást kérek

Elérhetőségek

Az ingatlan eladásban is tudok segíteni!