DunaHouse Tatabánya

Kelet-Közép Európa legnagyobb ingaltanközvetítői csoportja

A Duna House hálózat anyavállalata 1998-ban alakult. Jelenleg a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett cégcsoport 3 országban van jelen, Lengyelországban a piacvezető Metrohouse tulajdonosa, Csehországban pedig szintén Duna House márkanév alatt működtet ingatlanirodákat.

Magyarországon a legismertebb ingatlanközvetítői márkanév, a Duna House birtokosa, továbbá az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén vezető pozíciót tölt be.
Hálózatunk eredményessége 2003 óta töretlen, évről évre egyre több elégedett ügyfelünknek segítünk megoldani ingatlanügyeit. Hisszük, hogy ezt azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy igyekszünk szolgáltatásainkhoz – ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, hitelfelvétel vagy biztosításkötés – olyan értékeket hozzáadni, amely hatékonyabbá teszi ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében.

Magyarországon jelenleg is közel 170 irodában szolgáljuk ki Ügyfeleinket
DunaHouse irodák

Keresztértékesítés – a hálózatiság legnagyobb előnye

Keresztértékesítéssel dolgozunk, ami annyit jelent, hogy a hálózat összes értékesítője kínálhatja és eladhatja az ingatlanát. Ennek köszönhetően nem csak a saját, hanem Kollégáim aktív ingatlan keresői is azonnal potenciális vevőként jelentkezhetnek akár már a szerződéskötésünk napján.

Küldetésünk és Értékeink

DunaHouse Küldetése és Értékei

Irodánk bemutatása – Duna House Tatabánya Dózsakert

A Duna House Tatabánya Dózsakerti irodája Tatabánya második irodájaként 2022-ben kezdte meg működését 5 fős csapattal, továbbra is szorosan együttműködve a első tatabányai iroda, a Komáromi úti iroda 15 fős csapatával.
Csapatunk minden, ingatlanokat érintő kérdésben teljes körű és professzionális szolgáltatást kínálva áll az Ön rendelkezésére.
Csapatunk nemcsak a megfelelő ingatlan megkeresésében, illetve az eladni kívánt ingatlan minél gyorsabb és hatékonyabb eladásában tud segítséget nyújtani, hanem minden olyan szolgáltatással is rendelkezésére állunk, mely a sikeres eladáshoz vagy vételhez szükséges, ide értve többek között az érdeklődőkkel való kapcsolattartást, az ingatlan hatékony meghirdetését, a professzionális, önálló ingatlanbemutatást, egyedi igényeknek megfelelő ingatlanok felkutatását, jogi segítségnyújtást a szerződés megkötéséhez.

Büszkeséggel írom, hogy a Duna House irodái között zajló országos értékesítési versenyben rendszeresen az elsők között szerepel – 2020-ban pedig az első helyezett lett – a Tatabányai iroda csapata, melynek jómagam is tagja vagyok.

Értékesítési folyamat

Értékesítési folyamat

Hitel – Előtakarékosság - Biztosítás

Ha pénzügyek, akkor is Duna House!

A pénzügyei áttekintése szakértő nélkül szinte elképzelhetetlen manapság. Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat és az alábbi előnyökkel számolhat:

A pénzügyei áttekintése szakértő nélkül szinte elképzelhetetlen manapság

A myDH ügyfélportálról

A myDH az első olyan ingatlanpiaci ügyfélportál, amelyen folyamatosan és online nyomon követheti ingatlanja értékesítésének alakulását vagy az Önt érdeklő ingatlanokkal kapcsolatos fejleményeket.

Tudjon meg többet eladni kívánt ingatlanáról vagy amelyekre vásárlási céllal ajánlatot tett! A myDH.hu fiókjában naprakész információkat kaphat az Ön által kínált eladó ingatlan megtekintéseiről, online látogatottságáról, valamint vételi ajánlatairól is. A tetszési index segítségével pontos visszajelzést kaphat szakértő értékesítője segítségével, hogyan értékelték ingatlanát az eddigi érdeklődők. Vevőként egy helyen tekintheti meg mindazokat az ingatlanokat, amiket már látott.

Amennyiben eladó ingatlanára Ön Prémium megbízást kötött velünk:

 • megismerheti ingatlana online látogatottsági statisztikáját a dh.hu oldalról;
 • láthatja, hogy lakása/háza milyen tetszési index-szel rendelkezik a megtekintők értékelése alapján;
 • egy helyen összefoglalva áttekintheti az ingatlanra érkezett vételi ajánlatokat;
 • egyszerűen kapcsolatba léphetnek megbízott értékesítőjével.

Amennyiben Ön nézett velünk ingatlant és ajánlatot is tett rá:

 • a myDH portálon egy helyen listázva megtalálja az összes, velünk megtekintett ingatlant;
 • megtudhatja, milyen státuszban vannak a már korábban megnézett ingatlanok;
 • egy helyen összefoglalva áttekintheti az ingatlanokra érkezett vételi ajánlatok főbb adatait.

A myDH előnyei

myDH előnyei

Miért válasszon ingatlanos szakembert?

Régi tévhit, hogy az ingatlanos csak hirdet és kaszál.

Most bemutatom, mit tesz egy profi ingatlanos, és miért éri meg ingatlanközvetítőt választani!

Az elvitathatatlan tény, hogy az ügyfél is tud hirdetni. És? Ez a legkevesebb! Egy szakmáját magas szinten művelő ingatlanértékesítő ennél többet tud. Sokkal! Elsősorban eladja az ingatlant. Hogyan?

 • Szakértelme réven, a piaci viszonyoknak megfelelően segít az árazásban.
 • Meghatározza az ingatlan vevőinek célcsoportját, erre figyel a marketingstratégia kialakításánál. Mert ilyen is van!
 • Átfogó informatikai rendszert használ, ami folyamatosan párosít ingatlanokat ügyfelekkel.
 • Profi módon minősít, tehát akit elvisz a helyszínre, az valószínűsíthetően ott, olyat és annyiért keres. Nem tölti a megbízó idejét kíváncsi turistákkal.
 • A mutatás során tudatosan hívja fel a figyelmet a pozitívumokra, ismerve a vevő prioritásait. Figyeli a reakciókat, azonnal kifogást kezel nem közhelyekkel, hanem mély szakmaisággal. Ám ez mind semmi.
 • A legfontosabb szerep akkor jön el, amikor tárgyalásra kerül a sor. Az emberek egy számukra idegen szituációba kerülnek. Egy szinte ismeretlen emberrel kell megállapodni. Hatalmas összeg forog kockán. Számtalan ide vonatkozó, rémisztő hír hallható, olvasható. Természetes a tapintható feszültség, a bizalmatlanság. Nem egyszer ezen úszik el egy üzlet. No, erre van az ingatlanértékesítő, aki feloldja a feszültséget, segít a problémák áthidalásában. Adott esetben a tárgyalásokon végzett munka nyomán a megbízó jóval kedvezőbb árat tud elérni.
 • Ezért a tevékenységért kell és érdemes kifizetni a jutalékot, ami tartalmazza az értékesítő szakmai hozzáértését, rutinját, a mögötte álló iroda, hálózat informatikai hátterét, mindenre kiterjedő szolgáltatás csomagját.

Visszahívást kérek

Elérhetőségek